I menyerna till vänster hittar du mer om våra olika kurser.
 
Anmälan sker direkt till Annette på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du även uppger ditt namn och telefonnummer samt fakturaadress.

Då vi enbart jobbar med små grupper så kan sena avanmälningar ställa till det för hela gruppen. Självklart kan sjukdom, sjuka djur, struliga bilar, snöoväder, tjänsteresor eller annat ställa till det. Men, anmäl dig bara om du vet att du verkligen vill gå:) Annars kan du alltid göra en preliminär anmälan, då tar du beslut när kursen börjar bli full.

Fakturering sker efter kurs, därför betalar du inte i förväg (du betalar enbart om du gått kursen). Vi vill undvika anmälningsavgifter och hoppas slippa det i framtiden med.

Är du intresserad av kurs, men inte kan bokat datum?
Hör av dig, kanske kan vi göra ett till kurstillfälle. Vi kör de flesta kurser både vår och höst, detsamma gäller här, hör du av dig så kan du vara med och påverka datum.

De flesta kurser går på vardag, dagtid. Vi har lite svårt att hålla kurs helger då hela familjen är hemma, barnen har aktiviteter och Anders och jag har fullt upp med jobb där vi behöver jobba tillsammans.

Behöver du boende om du kommer till oss på kurs? Hör av dig, så kan vi tipsa! Du behöver dock bil för att ta dig till oss.  

Alla kurserna körs nu i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan
All kommunikation, anmälan och betalning sker direkt med Annette på Vreta Gård.
På kursdagen registrerar du dig i Studieförbundet Vuxenskolans system
Förutom Vreta Gårds företagarförsäkring (besökare) är du också olycksfallsförsäkring via Studieförbundet Vuxenskolan.