Vi har stängt ner möjligheten att registrera nytt konto då "robotar" skapar 10-tals nya konton varje dag. Det är försök till att hacka vår sida (det är inget unikt för oss, utan sker ständigt överallt) Då vi säljer i mindre omfattning (liten familjegård) och mest hemifrån så blir det lite jobbigt och otryggt att ha webbshop med registrering som det är nu. 
Kontakta oss direkt (ring, mejla) om du vill köpa något så hjälper vi dig. 

Är du intresserad av att köpa ett skinn, hör av dig så pratar vi om lämpligt skinn och skickar kort för att göra en bedömning om det kan passa dig.

Garn och kardflor gör samma här, hör av dig. Vi har några olika nyanser av grått ullgarn.
Hör av dig på mejl eller telefon. 

Du beställer enkelt genom att lägga varor i kundkorgen. Alla priser är inklusive moms.

När du är klar går du till kassan och det första du får se är kostnaden för frakt av varorna. Om du beställer för minst 1500 kronor bjuder vi på frakten.

Därefter väljer du betalningsmetod - kortbetalning, PayPal, postförskott eller förbetalning till vårt bankgiro. Postförskott kan endast väljas om ordersumman är på minst 500 kronor. Postförskottsavgiften adderas till den totala kostnaden. Vid förbetalning till vårt bankgiro tar det några dagar innan vi ser betalningen och kan skicka paketet.

På nästa sida får du skapa ett konto med ett inloggningsnamn och lösenord (så du kan följa din order fram till leverans), leveransadress, mailadress samt telefonnummer. Observera att leveransadressen måste ligga i Sverige. Ange postnumret UTAN mellanslag om du kommer betala med kort (tjänsten för kortbetalning kräver postnummer utan mellanslag).

Slutligen får du granska ordern innan du genomför beställningen genom att klicka på "Klar".

Om du valt kortbetalning eller betalning via Paypal kommer du nu till PayPal som förutom sin egna betalningstjänst även administrerar våra kortbetalningar. Du kan läsa mer om denna säkra kortbetalningstjänst på www.paypal.se
Vid kortbetalning, välj Sverige som Land för ditt kort (vi tar endast betalning från svenska kort).
Efter avslutad betalning kan du återgå till Vreta Gårds hemsida via länken på PayPals betalningssida som dock ibland ger en säkerhetsvarning. Du får nu en bekräftelse på att ordern är mottagen av oss.

Om du valt förbetalning får du nu ett meddelande om vilket bankgironummer du ska sätta in pengarna på.

Vidare får du ett mail till den mailadress du angav vid registreringen med information om ditt köp.


Vi använder Posten vid postförskott och en del mindre försändelser.
Paket tar normalt 2-4 arbetsdagar innan de finns att hämta på utlämningsstället.
Paket utan postförskott skickas oftast med Schenker. Schenker kan ha lite dålig täckning i glesbygd, kontrollera deras hemsida för att se om du har något utlämningsställe i ditt närområde. www.schenker.se

Kvitto med moms specificerad bifogas leveransen.

OBS! Våra eventuella kostnader för ej uthämtad vara debiterar vi kund.

Vid eventuell retur, kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Kunden står för fraktkostnaderna i samband med returer.

 

Säljare: Vreta gård EB (enkelt bolag för Annette och Anders Westerberg, se Wikipedia för mer information om enkelt bolag)

Organisationsnummer: 934005-9477

Momsregistreringsnummer: 662012-1944